Avbytare: Hampus Olsson, Mirza Dubicanac, André Andersson och Nicklas Mattsson.

Filip Persson ut - Mirza Dubicanac in 45 min
Carl Odell ut - André Andersson in 45 min
Johan Hellström ut - Vasko Mitrovic in 71 min

MATCHKOMMENTARER
Fjärde raka matchen utan seger när vi spelade oavgjort 1-1 mot Klagstorps IF. Matchen bokades dagen innan då Klagstorp oturligt fått flera återbud de senaste veckorna med lag som inte kommer till match. ÖT Smygehuk ställde upp med kort varsel och vi fick ihop 15 spelare där tränaren Nicklas Mattsson fick sitta med på bänken. I den 2:a minuten slår Johan Hellström en högerhörna som nickas bort. Carl Odell samlar upp och lägger ut bollen till Johan igen. Johan slår ett nytt inlägg mot Oliver Wilson på första stolpen där bollen touchar någon och går mot bortre stolpen där Vasko Mitrovic är nära att stöta in ett ledningsmål. I den 8:e minuten kommer Klagstorp in i vårt straffområde där man skjuter ett bra skott som dock tar i insidan av Joel Gustafssons ena stolpe och ut igen. I den 23:e minuten kommer Johan Hellström runt på vänsterkanten och slår ett fint inlägg mot bortre stolpen där Carl Odell bara har att raka in bollen men en Klagstorpstå räddar målet och får ut bollen till hörna. Första halvlek slutar 0-0 och vi är inte alls nöjda med oss själva. Klagstorp gör det riktigt bra och gör det svårt för oss att komma igång med vårt spel. I paus går Vasko Mitrovic, Filip Persson och Carl odell ut och in kommer Hampus Olsson, Mirza Dubicanac och André Andersson. ÖT Smygehuk äter sig sakta men säkert in i matchen men har förvånansvärt svårt att skapa en målchans. I den 65:e minuten spelar Hampus Olsson fram bollen på vänsterkanten där Oliver Wilson vänder in och drar iväg ett skott som målvakten räddar till hörna. Denis Malovic slår en flack hörna mot första stolpen där Emir Rozajac dyker upp och skarvar elegant in 0-1 intill den bortre stolpen. Inte helt rättvist men så är fotboll ibland. Detta var Emirs 2:a mål i år. I den 71:a minuten går Johan Hellström ut och in kommer Vasko Mitrovic. I den 88:e minuten kommer Klagstorp fram i en farlighet och man tar sig in i vårt straffområde och skjuter ett skott från nära håll och det är kvitterat till 1-1. I den 89:e minuten kommer Oliver Wilson fram på vänsterkanten och spelar in bollen i straffområdet till en fri Denis Malovic men Denis avslut går precis utanför och matchen slutar 1-1. Junioren Douglas Christensen gör en riktigt fin match som högerback och han var även vår bästa spelare i matchen.
I nästa match väntar division 6 laget Anderslövs BoIK på Anderslövs konstgräsplan på tisdagen den 22:a mars klockan 19:15.